teamlagotto.blogg.se

Barnvagn för dig som bor på landet

Publicerad 2019-02-13 16:57:00 i Allmänt,

Jag vill berätta att jag har köpt en riktigt bra barnvagn som funkar utmärkt att köra med på landet.
 
Nu har jag ju ett sommarställe på landet som jag ofta besöker på sommaren och även på vintern med för den delen och det är inte särskilt lätt eller bekvämt att köra runt med en barnvagn på ojämn mark. I stan går det ju utmärkt att köra runt eftersom det finns gator överrallt och snön skottas ju bort regelbundet så det är inga problem att ta sig fram men annat är det på landet.
 
Det är inte så kul att behöva oroa sig för att barnvagnen ska välta eller att man inte kommer fram på vissa ställen när man är ute på långpromenad. Det kan ju inte vara så bekvämt att sitta i en barnvagn när man kör över ojämn mark heller.
 
Det goda nyheten är att det finns riktigt bra barnvagnar som är anpassade för att gå med på ojämna stigar, stränder eller när det är mycket snö ute. Dessa barnvagnar har stora hjul med mycket luft som gör barnvagnen stadigare och dämpar alla guppiga rörelser. De är ofta tyngre än vanliga barnvagnar vilket gör dem stabilare. De är lite större också även när man har vikt ihop dom så det är ingen barnvagn man ska välja om man bor trångt eller har ont om utrymme som jag har hemma i stan. Det smartaste är ju naturligtvis att ha barnvagnen som är anpassad för terräng ståendes på landet för där har man ju oftast inte så ont om utrymme och sedan kan man ha en annan lite mindre barnvagn hemma i lägenheten.
 
Den lilla barnvagnen är bra när jag åker på resor eftersom den är lätt, portabel och tar lite plats när den fälls ihop.
 
Det är en viss skillnad mellan barnvagnar som är anpassade för ojämn terräng och barnvagnar som är till för att jogga med även om de ser väldigt lika ut och de flesta går att använda till att både jogga med och att promenera på landet med så det är ju bra om man har båda dessa intressen.
 
Alla som bor på landet borde ha en sån här barnvagn
All-terrain strollers
De finns med fyra eller tre hjul. Lägg märke till att hjulen är större än vanligt.
 
Om man vill köpa en barnvagn som passar bra att ha på landet så borde man läsa runt lite på nätet efter en barnvagn som passar just för dina behov. Det gjorde jag och du kan läsa vad jag kom fram till detta inlägg: Bästa barnvagn för terräng
 
Några saker man bör tänka på när man letar efter en barnvagn man ska ha på landet
 
Det finns några saker man bör fundera lite extra över när man ska köpa en barnvagn som man ska använda på landet och det är följande:
 
Här enkel är barnvagnen att köra med?
Man vill ha en barnvagn som går enkelt att köra med, det ska kännas härligt att gå med barnvagnen och det ska vara enkelt att manövrera barnvagnen.
 
Hur enkel är barnvagnen att använda?
En barnvagn ska vara enkel att fälla ihop och det ska inte vara krångligt att spänna fast och av barnet i barnvagnen till exempel.
 
Är barnvagnen bra att köra med på ojämna underlag?
När man kör med en barnvagn på landet så är det sällan jämna underlag utan det är guppigt och ojämn terräng nästan överallt. Då gäller det att ha en barnvagn som är anpassad för ojämt underlag.
 
Är barnvagnen säker?
Det viktigaste är ju alltid att barnet sitter säkert i barnvagnen och att barnvagnen är stabil även när man promenerar på landet.
 
Ska man köpa en särskild barnvagn att ha på landet?
Det är värt att betala lite extra för en bra barnvagn. Jag köpte själv inte den allra dyraste varianten men jag nköpte heller inte den billigaste eftersom det är viktigt att köpa en barnvagn av hög kvalitet. Både för barnets säkerhet men också för att vardagen blir så mycket enklare om man har en riktigt bra barnvagn på landet.
 
Om man spenderar mycket tid på landet så kanske det är bästa att ha en barnvagn ståendes på landet som är anpassat för den miljön. Eftersom dessa barnvagnar är lite större och tar mer plats så passar de inte lika bra för någon som bor trångt eller reser mycket. När man reser så vill man gärna ha en så liten barnvagn som möjligt.
 
Om man gillar att jogga så ska man se till att köpa en barnvagn som är anpassad både till att använda på landet och som man kan springa med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela