teamlagotto.blogg.se

Walkera QR X800 Test!

Publicerad 2018-08-28 12:39:00 i Allmänt,

Här är ett stort test av Walkera QR X800. Jag har nämligen köpt en drönare som jag har testflygt i helgen!
Walkera QR X800
 
Till att börja med så vill jag påpeka att det var ingen billig drönare. Jag föredrar att köpa lite dyrare prylar eftersom man brukar få det man betalar för, alltså köper man en dyr drönare så är den naturligtvis mycket bättre än en billig drönare och jag har ju pengar så priset är ingen stor grej för mig. Jag vill helt enkelt ha den bästa drönare som finns. Men det ska tilläggas att det finns väldigt dyra och avancerade drönare också men Walkera QR X800 är en av de bästa drönarna till ett rimligt pris.
 
Hur bra är då Walkera QR X800?
Jag har ju egentligen inte testat någon annan drönare så jag har inte så mycket att jämföra med men jag kan säga att jag är väldigt nöjd med Walkera QR X800. En riktigt bra drönare har några viktiga fördelar som längre batteritid och bättre kamera. För mig är det viktigt att man kan filma med riktigt hög kvalitet och att man kan flyga med drönaren under lång tid och därför är just en bra kamera och lån batteritid väldigt viktiga när jag väljer vilken drönare som jag vill köpa. På dessa punkter kan jag säga att jag är väldigt nöjd med denna drönare. Som sagt jag har inte så mycket att jämföra med utan konstaterar bara att den var väldigt kul att flyga med, det gick snabbt, drönaren kändes stabil och kvaliten på foto och video var utmärkt. 
 
Kan jag rekommendera denna drönare?
Absolut, jag är väldigt nöjd med mitt köp. Om det går att hitta en drönare för samma pris med den kamera kvaliten och långa batteritid så är jag beredd att testa den drönaren och jämföra men Walkera QR X800 är absolut ett bra köp enligt mig.
 
Walkera QR X800 test
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela